Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα 1ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2016-2017"

Στη... μάχη του παρκέ ρίχνονται ξανά μετά την καλοκαιρινή διακοπή οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2016-17" που ανοίγει την αυλαία του για τη νέα σεζόν με πολλές αλλαγές σε ομάδες και πρόσωπα. 

Πήγασος, Λιμεναρχείο και Επαλαίμαχοι για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας δεν δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, όμως τρεις νέες ομάδες - αίνιγμα για όλους ήρθαν να καλύψουν το κενό τους. Οι Βετεράνοι με τον κορμό τους ν' αποτελείται από πρώην παίκτες του Πήγασου, αλλά και αθλητές με εμπειρία όπως οι Δεββές και Κοιλιακούδης υπόσχονται μεγάλα πράγματα. Ο Πύραυλος με την καθοδήγηση του προπονητή των επιτυχιών Κώστα Αξιώτη αποτελεί έκπληξη για την ώρα που όλοι περιμένουμε να αποκαλυφθεί εντός γηπέδου, ενώ επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και ο Αφρός με τους... δασκάλους να δηλώνουν έτοιμοι παραδώσουν μαθήματα. 


Οι υπόλοιποι έξι που συμπληρώνουν το παζλ του πρωταθλήματος είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Αετός 1 και Αετός 2 διατήρησαν στο μεγαλύτερο μέρος τις ομάδες τους, προτιμώντας την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών. Οι Λύκοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε αλλαγές έμψυχου δυναμικού με σημαντικότερη προσθήκη εκείνη του Αντωνόπουλου Δημήτρη, ενώ οι περσινοί Utah Jazz μετονομάστηκαν σε 2 Brothers και πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον πρώην πρωταθλητή και παίκτη του Πηγάσου και των Επαλαιμάχων Παγανιά Κωνσταντίνο, στον οποίο ποντάρουν ώστε αυτή τη χρονιά να κάνουν την υπέρβαση. Τέλος, απ' την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης μέρος θα πάρουν ως είθισται οι ομάδες του παιδικού και του εφηβικού τμήματος. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 13/11/2016

Πύραυλος - 2 Brothers  (17:15)


Βετεράνοι - Αφρός (19:00)


Αετός 1 - Α.Ε.Σ Παίδες (Αναβλήθηκε)


Αετός 2 - Λύκοι (Αναβλήθηκε)


Ρεπό: Α.Ε.Σ Έφηβοι