Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησαν τα μαθήματα τεχνικών τσίρκο

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και η σχολή εναλλακτικού αθλητισμού Circus Dayz προσκαλούν όλα τα παιδιά της Σαντορίνης να ενταχθούν στην καινούργια τσιρκο-οικογένειά μας.

Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή (16:00 - 18:00) από τις 6 Ιουλίου 2015 έως τις 23 Αυγούστου 2015 θα διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο το καλοκαιρινό camp εκμάθησης για ενήλικες και παιδιά που αφορά τη γνωριμία με τις τεχνικές του τσίρκου όπως παιχνίδια δεξιότητας, ισορροπία, ακροβασία και σεμινάρια στα ακροβατικά πανιά, την ακροβατική κούνια, τον ακροβατικό κρίκο και χορό. 
Επίσης, με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νέους φίλους, να γυμναστούν, να μάθουν νέες δεξιότητες, και φυσικά ν' αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.    
Μάλιστα, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα ακολουθήσει εορταστικό τριήμερο με παραστάσεις και σεμινάρια από το Athens Circus Festival.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Βαζαίο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6977745170, στην ηλεκτρονική διεύθυνση circusdayz@gmail.com και στο Facebook (www.facebook.com/circusdayz).