Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Έπεσε η... αυλαία του 2ου Φεστιβάλ Στρογγύλη

Στην... ιστορία ανήκει πλέον το 2ο μουσικό φεστιβάλ Στρογγύλη που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης 9 - 12 Ιουλίου 2015. 

Επί τέσσερα βράδια ο προαύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου δονούνταν σε ρυθμούς έντεχνους και ροκ μαζί με το κοινό που "αγκάλιασε" αυτή τη γιορτή της μουσικής, απολαμβάνοντας 17 υπέροχους καλλιτέχνες επί σκηνής.
Ωστόσο, εκτός από τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτές τις ημέρες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που στήριξαν σ' αυτήν την προσπάθεια: την Cosmote, τα ξενοδοχεία Astro Palace/ Cavo Bianco, τη Δ.Ε.Υ.Α.Θ,  τη Hellenic Seaways, το ξενοδοχειακό όμιλο Caldera Collection, τη Blue Star Ferries, τα κατάστημα Κωτσόβολος,  Hondos Center, Αφοί φύτρου, Multimedia Market και Μπούμπης, τα φωτογραφεία Santorini Photo και Aeromotion/Rivios Thanos, τα εστιατόρια Tabasco και Souvlaki Obelix, την κάβα Φουστέρης, την εταιρεία Γ. Συνολάκης Α.Ε.Ε, το ξενοδοχείο San Giorgio Villas, το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας και την Ένωση Λεμβούχων.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Restaurant - Bar IDOL και προσωπικά τον κο Λουκά Κατρή για την ευγενική χορηγία του, τον κο Μακάριο Σιγάλα για την πολύτιμή βοήθειά του όσον αφορά στη διαμονή και εξυπηρέτηση των καλλιτεχνών και τη σχολή Circus Dayz τόσο για την τεράστιά συμβολή της στην διεξαγωγή του φεστιβάλ, όσο και για τα εξαιρετικά δρώμενα που παρουσίασε πριν την έναρξη, αλλά και στα διαλείμματα των συναυλιών. 
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους ως χορηγούς επικοινωνίας τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Santorini 106.4, Top Melody 104.9 και Radio Paris, τις ιστοσελίδες thirasport.gr, rocking.gr, exoumekaileme.com, neasantorinis.gr, santonews.com, τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV και την εφημερίδα Santorini traveller. 
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για του χρόνου το καλοκαίρι στο 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Στρογγύλη.
Καλή αντάμωση...          

*Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook