Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

1ο Santorini Circus Festival

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός  Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ), η σχολή εναλλακτικού αθλητισμού και παραστατικών τεχνών Circus Dayz και το Athens Circus Festival παρουσιάζουν το πρώτο  SANTORINI CIRCUS FESTIVAL στις 21-23 Αυγούστου 2015.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει μαθήματα σεμινάρια και επιδείξεις στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου αλλά και μουσικό - θεατρικές  παρελάσεις και παραστάσεις δρόμου σε πολλά χωριά και επιλεγμένα σημεία της Σαντορίνης.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να μεταφέρει την δυναμική του ATHENS CIRCUS FESTIVAL που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολις του δήμου αθηναίων  και αποτελεί πολιτιστικό αθλητικό αλλά και τουριστικό πόλο έλξης με συμμετοχή ομάδων της πόλης αλλά και του εξωτερικού, καθώς και την ανάπτυξη και διάδοση των εναλλακτικών αθλητικών τεχνών με σεμινάρια για ενήλικες και νέους  εναερίων ακροβατικών-τεχνικών ισορροπίας-ακροβατικού χορού καθώς και μαθήματα σε παιδιά τεχνικών τσίρκο.
Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με τη Circus Dayz έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μαθήματα για παιδιά από δευτέρα έως παρασκευή 16.00-18.00 που τρέχει από τις 6 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου με συμμετοχή παιδιών από την Σαντορίνη αλλά και  επισκεπτών.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ από το πρωί στις 11.00 θα γίνονται σεμινάρια ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα γίνουν οι επιδείξεις στο κλειστό γυμναστήριο.
Οι ώρες και οι τόποι που θα γίνουν οι  μουσικό - θεατρικές παρελάσεις και τα θεάματα θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του οργανισμού  http://dapposarena.blogspot.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1473378606288884/?ref=22&feed_story_type=22&action_history=null

Για πληροφορίες και δηλώσεις για συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση circusdayz@gmail.com, είτε με τον κ. Βαζαίο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6977745170.