Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Χρυσό Βραβείο για το Santorini Experience

Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Santorini Experience» που θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά στην μαγευτική Σαντορίνη, έλαβε την υψηλότερη διάκριση στα Ermis Awards 2016, τον μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην Ελλάδα, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου στη χώρα μας!

 Κατά την χθεσινή 15η απονομή των βραβείων Ermis, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, το «Santorini Experience» έλαμψε από «χρυσάφι»!

Ανάμεσα σε 118 συνολικά συμμετοχές που έλαβαν μέρος στην ενότητα Ermis Production, το «Santorini Experience» βραβεύτηκε με Ermis Gold βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event! Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα projects ήταν πολύ υψηλός και η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης έλαβε την ύψιστη διάκριση στην κατηγορία αυτή, σε ένα θεσμό μάλιστα που «τα βραβεία δεν χαρίζονται, αλλά κερδίζονται»!

Μην ξεχνάμε ότι το 3ο Santorini Experience, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 6-8 Οκτωβρίου 2017 και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.

To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και του Ομίλου της Active Media.