Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Βραδιά μουσικής δωματίου στο Μ. Γκύζη

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε τη σύμπραξη του καταξιωμένου κλαρινετίστα Άγγελο Πολίτη με τον διακεκριμένο πιανίστα Τίτο Γουβέλη.

Ο Άγγελος Πολίτης είναι μέλος  της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και πρώτο κλαρινέτο στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, ενώ διδάσκει κλαρινέτο στο Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κέρκυρας. Ο Τίτος Γουβέλης, πέραν από τις διεθνείς διακρίσεις του στο πιάνο, είναι επίσης συντάκτης και επιμελητής των προγραμμάτων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Δίνει συχνά εισαγωγικές ομιλίες πριν από τακτικές συναυλίες της Κ.Ο.Α. και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Από κοινού με την υψίφωνο Μάιρα Μηλολιδάκη έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ «Μουσικοί ΣυνΤΟΝισμοί» στο πολιτιστικό κέντρο Beton7 στην Αθήνα. 

Οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή βραδιά μουσικής δωματίου παρουσιάζοντας τις σονάτες του Johannes Brahms για κλαρινέτο και πιάνο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.