Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι στη Θηρασιά

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης διοργανώνουν το φετινό (13ο στη σειρά) μαθητικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις 10:30 στο Γυμνάσιο της Θηρασιάς. 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές Νηπιαγωγείων- Δημοτικών- Γυμνασίων- Λυκείων. Δηλώσεις συμμετοχής στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (22860-24828, ώρες γραφείου), στον διευθυντή των αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά (6948-431318), ή και στον χώρο των αγώνων μέχρι και 10’ πριν την έναρξη. Η μετακίνηση προς και από την Θηρασιά με έκτακτα δρομολόγια θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι αγώνες θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 6 γύρων, και θα ισχύσουν οι αγωνιστικοί κανονισμοί της ΕΣΟ και FIDE. Ο πρώτος της κατάταξης θα πάρει κύπελλο, ενώ μετάλλια οι 3 πρώτοι ανά τάξη (νηπιαγωγεία, δημοτικά ανά κάθε τάξη, γυμνάσια, λύκεια). Αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι αγωνιζόμενοι.

Διευθυντής των αγώνων, και αποκλειστικός υπεύθυνος για κάθε αστοχία, πρόβλημα, δυσλειτουργία θα είναι ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης Παναγιώτης Φρεντζάς.