Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μαθήματα εναλλακτικού αθλητισμού στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σε συνεργασία με τη σχολή τσίρκου και εναλλακτικού αθλητισμού Circus Dayz θα διεξάγει για πρώτη φορά καλοκαιρινό τμήμα εκμάθησης για ενήλικες και παιδιά που θα αφορά τη γνωριμία με τις τεχνικές του τσίρκου όπως παιχνίδια δεξιότητας, ισορροπία, ακροβασία και σεμινάρια στα ακροβατικά πανιά, την ακροβατική κούνια, τον ακροβατικό κρίκο και χορό. 
Τα μαθήματα των παιδικών τμημάτων θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο από τις 6 Ιουλίου 2015 έως τις 23 Αυγούστου 2015 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 18:00 και παράλληλα τις ίδιες ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα προπόνησης από μαθητές της σχολής που βρίσκονται στο νησί, ενώ οι ώρες των τμημάτων για ενήλικες θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη ζήτηση και τις συμμετοχές. Μάλιστα, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα ακολουθήσει εορταστικό τριήμερο με παραστάσεις και σεμινάρια από το Athens Circus Festival.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Βαζαίο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6977745170 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση circusdayz@gmail.com.