Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αθλοπαιδιές δημοτικών σχολείων στο Βόλεϊ

Στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία παιχνίδια βόλεϊ με την συμμετοχή 80 αγοριών - 70 κοριτσιών να αγωνίζονται στα πλαίσια του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών των δημοτικών σχολείων Θήρας.

Τα παιδιά για τέσσερις ώρες περίπου έπαιξαν στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου με τα σχολεία τους όπου και γνώρισαν τα μυστικά του αθλήματος του βόλεϊ  που ανθεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο Νομό Κυκλάδων, αλλά και στο νησί μας με την τοπική μας ομάδα του Α.Ο. Θήρας στην Α2 Γυναικών.
Στο μεταξύ, τους αγώνες ομόρφυναν, δίνοντάς τους μία ευχάριστη και ξεχωριστή νότα, τα κορίτσια του χορευτικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου της Οίας που σε ρυθμούς μοντέρνας μουσικής χόρεψαν κατά την ανάπαυλα των αγώνων.

Επίσης, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους γυμναστές για την προσπάθεια τους και για το αθλητικό τους πνεύμα, οι οποίοι φεύγοντας ευχαρίστησαν τον οργανισμό για τη φιλοξενία τους στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου και τον δήμο Θήρας για την ηχητική υποστήριξη που του πρόσφερε, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.