Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Φιέστα ανόδου Α.Ο.Θ στην Α'1

Πρωτόγνωρες στιγμές για τα αθλητικά δεδομένα του νησιού έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη φιέστα ανόδου του Α.Ο Θήρας στην Α’ Κατηγορία Γυναικών στο βόλεϊ, που διοργάνωσε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και διεξήχθη στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου το Σάββατο 9 Απριλίου.
Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό σόου, να αποθεώσουν τα κορίτσια κατά την παρουσίασή τους, ν’ ακούσουν τις παίκτριες καθεμιά ξεχωριστά και φυσικά να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ε.Ο.Π.Ε κος Χρυσοχόου παρέδιδε στην αρχηγό του Α.Ο.Θ Αναστασία Κακριδώνη το κύπελλο του πρωταθλητή της Α’2.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ μαζί με τους ιθύνοντες του Α.Ο Θήρας τίμησαν την προπονήτρια του συλλόγου Ελένη Μεμετζή για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην ομάδα, κρεμώντας στην οροφή του γηπέδου τη φανέλα με το Ν.6 και το όνομά της, προκαλώντας έντονη συγκινησιακή φόρτιση και ενθουσιασμό στο κοινό.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η γιορτή συνεχίστηκε με φαγοπότι και τους αθλητές μαζί με τους φιλάθλους να γίνονται ένα και να στήνουν χορό στο παρκέ του γηπέδου.

Εδώ μπορείτε να παρακολούθησε το βίντεο της φιέστας όπως βιντεοσκοπήθηκε από τα neasantorinis.gr:



 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ιστοσελίδας thirasport.gr στο facebook