Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Αποκριάτικο Πάρτυ 2014

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης, που πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 2 Μαρτίου στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου.

Εκατοντάδες γονείς και παιδιά, αψηφώντας τον καιρό, φόρεσαν τις στολές τους, την πιο καλή τους διάθεση και διασκέδασαν με την ψυχή τους για πάνω από πέντε ώρες. Τους μικρούς μας φίλους υποδέχθηκαν ο Ντόναλτ με τη Μίνι, ενώ κατεβαίνοντας στο παρκέ πραγματικά ξεφάντωσαν, αφού είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μπασκέτες, φουσκωτά, face painting και τραμπολίνο. Στη συνέχεια, με τον d.j ν’ ανεβάζει το κέφι στα ύψη και τους δύο παρουσιαστές να συγκεντρώνουν μέρος των παρευρισκομένων κοντά τους, γονείς και παιδιά έγιναν μια παρέα. Όλοι συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, σε κυνήγι φανερού θησαυρού, στο παραδοσιακό γαϊτανάκι και δημιούργησαν ένα τεράστιο χορευτικό τρενάκι.
Το αποκριάτικο πάρτι ολοκληρώθηκε με τον σοκολατοπόλεμο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι σερπαντίνες και οι γκοφρέτες  που μοιράστηκαν στα παιδιά ήταν μια ευγενική προσφορά των καταστημάτων  Μαρινόπουλος. Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους που με τόσο ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook