Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Final 4 Κυπέλλου Γυναικών 2013

Με την γυναίκεια ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτά το κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε το Final Four  που φιλοξένησε ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στις 12 και 13 Απριλίου 2013,  αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το νησί μας είναι ικανό να πραγματοποιήσει σημαντικούς αγώνες τέτοιου βεληνεκούς.

Οι δύο φιναλίστ έφτασαν στην «πηγή» ξεπερνώντας οι μεν Πειραιώτες το εμπόδιο του Ηρακλή Κηφισιάς (3-1) και οι δε «κιτρινόμαυροι» επικρατώντας εύκολα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού (3-0). Στο τελικό που διεξήχθη σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-1 σετ την ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να σημειωθεί το παραμικρό στις εξέδρες, καθώς επρόκειτο για μία γιορτή του ελληνικού βόλεϊ και ως τέτοια αντιμετωπίστηκε απ’ όλους. Μάλιστα, σ’ αυτή τη διοργάνωση είχαμε τη χαρά να διαπιστώσουμε από κοντά το ταλέντο και την αθλητική ποιότητα των ομάδων που συμμετείχαν, προβάλλοντας και διαφημίζοντας παράλληλα το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια, τους εργαζόμενους στον οργανισμό και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν με ζήλο τις υπηρεσίες τους, τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης. Ακόμα, με ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτούς που με την άμεση ανταπόκρισή τους να παρέχουν δωρεά φιλοξενία έκαναν εφικτή τη διεξαγωγή του Final 4 και να ευχαριστήσουμε τον κύριο Δημητροκάλη Κωνσταντίνο (ξενοδοχείο el Greco belvedere) για τη φιλοξενία της οργανωτικής επιτροπής και των μελών του Δ.Σ της Ε.Ο.Π.Ε, των μελών της αγωνόδικου επιτροπής, τους δημοσιογράφους, του συνεργείου τηλεόρασης της NOVA, του προέδρου και των μελών του Δ.Σ της Ε.Ο.Π.Ε και της ομάδα του Ολυμπιακού, τον κ. Νομικό Νικόλαο (Lilium Villas Santorini) για τη φιλοξενία των διαιτητών και των εποπτών, τον κ. Αναπλιώτη Ελευθέριο (ξενοδοχείο Loizos Santorini) για τη φιλοξενία της ομάδας του Φιλαθλητικού Λάρισας, τον κ. Τσιάρα Αλέξανδρο (ξενοδοχείο Princess Hotel) για τη φιλοξενία της ομάδας της Α.Ε.Κ και τον κ. Σιγάλα Μακάριο (ξενοδοχείο Astro Palace Santorini) για τη φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς.