Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Γιάννη Μπουλιέρη

Ο Δήμος Θήρας και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης συνδιοργανώνουν με το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη και σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 να παρακολουθήσετε τον τελειόφοιτο σπουδαστή του Εθνικού Ωδείου Θήρας Γιάννη Μπουλιέρη στο πρώτο του προσωπικό ρεσιτάλ κιθάρας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Γκύζη.Ο Γιάννης Μπουλιέρης γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Από ηλικία εννέα ετών ασχολείται με τη μουσική και φοιτά στο Εθνικό Ωδείο.

Αυτή τη στιγμή, είναι τελειόφοιτος σπουδαστής Κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας στην τάξη του Κωνσταντίνου Γρηγορίου. Έχει εμφανιστεί σε πλήθος εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί από το Εθνικό Ωδείο και το Δήμο Θήρας, ενώ τον Μάιο του 2013 εμφανίστηκε προσκεκλημένος από το Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη “Λίλιαν Βουδούρη” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια Κιθάρας με διακεκριμένους σολίστες όπως οι Ricardo Jesus Gallén Garcia, Ευάγγελος Μπουντούνης, Κώστας Γρηγορέας, Γιώργος Μπεχλιβάνογλου, Αντώνης Χατζηνικολάου, Μιχάλης Μπρούζος και Άρης Λαναρίδης (Ντούο Animacorda), καθώς και σεμινάρια μουσικής έκφρασης "Perform the Story".

Είναι επίσης τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης Παράρτημα Ρεθύμνου.