Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συναυλίες: Σοφία Τσέρου, Φλώρα Χρυσού & Συγκρότημα έντεχνης και λαϊκής μουσικής





     Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν σε τρεις μουσικές παραστάσεις.



Την παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 στις 20:30 στο γήπεδο μπάσκετ του Ημεροβιγλίου η Σοφία Τσέρου μαζί με την ορχήστρα της θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα έντεχνα, ελαφρολαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που θα περιλαμβάνει κομμάτια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία, όσο και μουσικές αναφορές σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, καλύπτοντας ένα φάσμα από Μίκυ Θεοδωράκη και Μάνο Χατζηδάκι μέχρι Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 20:30 στην πλατεία του Πύργου η Φλώρα Χρυσού έρχεται με μια αγκαλιά γεμάτη τραγούδια. Το "Αγίασε ψυχή μου", ο "Μάντης" και το "Οξυγόνο μηδέν στον αέρα" από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και νέα τραγούδια στα οποία υπογράφει η ίδια τη μουσική και τους στίχους συναντούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι Χαρούλης, Κανά, Τσανακλίδου κ.α. Μία μουσική παράσταση γεμάτη νοσταλγία για τον καλό εκείνο καιρό που οι άνθρωποι στις αυλές τραγουδούσαν παρέα.

Τέλος, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στις 20:30 στην πλατεία του Μεγαλοχωρίου το συγκρότημα έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής, έχοντας λάβει μέρος σε πάρα πολλές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, αναμένεται να κάνει και μία μουσική... στάση στο νησί μας. Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει αρκετά από τα πιο ποιοτικά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια της επιλογής τους, πρόκειται να μας χαρίσουν μία υπέροχη βραδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.