Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε το πρώτο "Santorini Circus Festival"

Τρεις ημέρες γεμάτες παρκούρ, θέατρο δρόμου και θεματικές παρελάσεις με ρυθμό, κέφι και τους μεθυστικούς, χορευτικούς ρυθμούς της σάμπα από το συγκρότημα Βloco Swingera, πλαισιωμένο από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο νησί μας...
... από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του πρώτου "Santorini Circus Festival", που διοργάνωσε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με τη σχολή εναλλακτικού αθλητισμού και παραστατικών τεχνών Circus Dayz.

Πλήθος κόσμου ντόπιων αλλά και επισκεπτών παρακολούθησαν από κοντά τα καλλιτεχνικά δρώμενα παίρνοντας μάλιστα μέρος στις παρελάσεις, όπου έγιναν ένα με τις καλλιτεχνικές ομάδες, χορεύοντας κι ακολουθώντας το ξέφρενο ρυθμό των κρουστών.

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο του φεστιβάλ παράλληλα με τις παραστάσεις διεξήχθησαν και δωρεάν σεμινάρια παρκούρ, καποέιρα, ακροβατικά εναέρια κι εδάφους, αλλά και τεχνικές τσίρκο για παιδιά. 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά και την υποστήριξή τους το Διασωστικό σώμα Θήρας, το Δακουτρός Travel, το Vedema Resort, το Cine Kamari, το Santorini Sea Kayak, το δημιουργικό γραφείο Side 2 Side και φυσικά τους αθλητές, τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες θεάτρου που έλαβαν μέρος στο πρώτο "Santorini Circus Festival".