Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "3Χ3"

Σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ μετατράπηκε ο προαύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, όπου διεξήχθη το τουρνουά καλαθοσφαίρισης "3 με 3", το οποίο διοργάνωσε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ, την Ε.Σ.Κ.Κ και την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης.

Περίπου 150 αγόρια και κορίτσια ηλικίας από οκτώ έως δεκαοκτώ ετών κατέκλυσαν τα επτά διαμορφωμένα γήπεδα παίζοντας μπάσκετ, με τις ομάδες να αγωνίζονται είτε σε ομίλους, είτε σε νοκ - άουτ παιχνίδια και φυσικά να παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς τρίποντων και ελευθέρων βολών. Νικητές ανά γήπεδο ήταν οι ομάδες Δίας, Μπιζ, Ορμητικός Άνεμος, Kids Adidas, Santo Hellas, Νέτας B.C και Murderers. Στο διαγωνισμό τρίποντων πρώτοι αναδείχθηκαν οι Τσαβδαρίδου Θεοδώρα (Δημοτικό) και ο Βράιτι Διαμαντής (Γυμνασίο - Λυκείο), ενώ το διαγωνισμό ελευθέρων βολών κατέκτησαν οι Μουρατίδης Χαράλαμπος (Δημοτικό) και Δρόσος Ανδρέας (Γυμνάσιο - Λύκειο).
 Αναμνηστικό δίπλωμα δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ πλούσια δώρα (μπλούζες, μπάλες, μετάλλια) μοιράστηκαν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι νικητές των διαγωνισμών, τις απονομές των οποίων πραγματοποίησαν η αντιδήμαρχος κα. Ρούλα Μπελλώνια και ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ  κ. Ελευθέριος Τζούρος. 
Υπό το βλέμμα των γονιών τους τα παιδιά διασκέδασαν και τις δύο μέρες με τη ψυχή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτή την μπασκετική γιορτή που στόχο είχε πέραν της ψυχαγωγίας των διαγωνιζομένων, να εμφυσήσει στα παιδιά το αθλητικό και το ομαδικό πνεύμα, αλλά και το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας.
Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη τους στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο για την προσφορά του σε νερά, αλλά και την μέριμνα της μεταφοράς του αθλητικού υλικού από και προς την Αθήνα, τον κ. Ευάγγελλο Νομικό για την παραχώρηση σακιών με άμμο, αλλά και τους εθελοντές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές.

*Περισσότερες φωτογραφίες του τουρνουά μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook