Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για το 3Χ3

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των αιτήσεων για τη συμμετοχή σας στο τουρνουά "3Χ3", που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου. 


Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε στα τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ο.Κ www.basket.gr, όπου μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ενημερωτικά έντυπα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς.

Το τουρνουά διοργανώνεται απ' το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία  με την Ε.Ο.Κ, την Ε.Σ.Κ.Κ και την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και πρόκειται για μία γιορτή του μπάσκετ όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών (γεν.1997 - 2007) θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, φτιάχνοντας ομάδες με το σχολείο τους, με το σωματείο τους ή απλά με την παρέα τους.

Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από τρεις παίκτες κι έναν αναπληρωματικό και σύμφωνα με την ηλικία του μεγαλύτερου ηλικιακά αθλητή τους θα κατατάσσεται σε μία απ' τις 9 κατηγορίες ομάδων. Οι αγώνες θα ολοκληρώνονται είτε με τη συμπλήρωση των 16 πόντων για μία ομάδα, είτε στα 20 λεπτά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται τρεις ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα. 

Επίσης, εκτός απ' τους καθιερωμένους αγώνες το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαγωνισμό τρίποντων και διαγωνισμό ελευθέρων βολών.