Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικη εκδήλωση 2015 στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Τ' αποκριάτικά του... φόρεσε το κλειστό γυμναστήριο στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης την τελευταία Κυριακή της αποκριάς για τα παιδιά του νησιού.
Κέφι, χορός, μουσική, χαμογελαστά πρόσωπα κι εκατοντάδες παιδιά με απίθανες ενδυμασίες που δεν σταμάτησαν λεπτό να διασκεδάζουν υπό το βλέμμα των γονιών τους συνέθεσαν το αποκριάτικο σκηνικό, μετατρέποντας τη γιορτή σ' ένα ξεφάντωμα που δεν είχε προηγούμενο. Τη μερίδα του λέοντος είχαν τα τεράστια φουσκωτά που βρίσκονταν στην αίθουσα, καθώς απ' την έναρξη της εκδήλωσης και για έξι περίπου ώρες ήταν συνεχώς γεμάτα, ενώ τις εντυπώσεις "έκλεψαν" και οι ζογκλέρ με τα κόλπα τους, οι οποίοι κράτησαν καθ' όλη τη διάρκεια αμείωτο το ενδιαφέρον. Επίσης, οι μικροί καρναβαλιστές είχαν την ευκαιρία να μασκαρευτούν ακόμα περισσότερο χάρη στο face painting, ενώ είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν μέσα σε τεράστιες σαπουνόφουσκες, αλλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο χούλα - χουπ και σε διαγωνισμό χορού και τραγουδιού.
Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Blue Star Ferries και το τουριστικό γραφείο Dakoutros Travel για την παραχώρηση δωρεάν εισιτηρίων στην εταιρεία Circus Dayz, την Ένωση Λεμβούχων Θήρας και τον πρόεδρό της κ. Κανακάρη Μάκη για τη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων της Θηρασίας από και προς το νησί τους, τη μεταφορική Volcano Express για τη δωρεάν μεταφορά των φουσκωτών παιχνιδιών, το Supermarket Αφοί Δεναξά, το Big Discount Supermarket και την εταιρεία Fresh Snack του κ. Σαρρή Θεοχάρη για την προσφορά τους σε γλυκίσματα (σοκοφρέτες, καραμέλες, κρουασάν), το ξενοδοχείο San Giorgio Villas για τη δωρεάν παραχώρηση δωματίων, το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας, το ΕΚΑΒ και το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θήρας για την πολύτιμη στήριξή τους, την ΚΑΠΑ GROUP kkl natura Α.Ε για τη βοήθεια που μας έδωσαν στον καθαρισμό του χώρου και φυσικά τους ακούραστους εθέλοντές μας για την ανιδιοτελή και σημαντική προσφορά τους.