Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικη εκδήλωση στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων προσκαλεί όλα τα παιδιά της Σαντορίνης στο αποκριάτικό πάρτυ που θα διεξαχθεί στο Κλειστο Γυμναστήριο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 22 Φεβρουαρίου 2015.
Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, εναέριοι ακροβάτες και μάγοι με απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα αναμένεται να ξετρελάνουν τους μικρούς καρναβαλιστές, οι οποίοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεδώσουν στα φουσκωτά που θα βρίσκονται στην αίθουσα. Όμως, η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί καθώς μαζί με τους παρουσιαστές τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια, σε παιχνίδια παντομίμας, σε κυνήγι φανερού θησαυρού, αλλά και σε διάφορους διαγωνισμούς (π.χ αμφίεσης, τραγουδιού). 
Ακόμα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Face Painting, πυροτεχνήματα κορδέλας, τον κλασικό σοκολατοπόλεμο, αλλά και πολλές άλλες αποκριάτικες εκπλήξεις. Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν η μουσική, ο χορός και το παραδοσιακό γαϊτανάκι.
Το αποκριάτικο ξεφάντωμα θα ξεκινήσει στις 12:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.