Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ξεκινάει το 1ο μουσικό Φεστιβάλ "Στρογγύλη 2014"

Η αυλαία του 1ου μουσικού φεστιβάλ "Στρογγύλη 2014" ανοίγει σήμερα στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Πολιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης




Πρώτος στην... αρένα της σκηνής θα ανέβει ο εξαίρετος Σαντορινιός σολίστας Μανόλης Φύτρος. Μοναδικός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, καθηγητής του Εθνικού Ωδείου Θήρας και μέλος της ορχήστρας "επόμενοι" του Θ. Πολυκανδριώτη, ο Μανόλης αναμένεται να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του και να χαρίσει μοναδικές στιγμές με το μοναδικό ερμηνευτικό ταπεραμέντο του. 


Αμέσως μετά, τη μουσική σκυτάλη θα πάρει η Φλώρα Χρύσου. Πρόκειται για μία ταλαντούχα Σαντορινιά τραγουδοποιό, με μεγάλη εμπειρία σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα, η οποία ήδη μετράει ένα δίσκο και δύο σινγκλ. Με την γεμάτη πάθος φωνή της και την κιθάρα της μας υπόσχεται ένα νοσταλγικό ταξίδι στις νότες.


Την μαγευτική βραδιά θα ολοκληρώσει ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης Ορφέας Περίδης. Με τραγούδια στη μουσική... φαρέτρα του όπως: "φωτοβολίδα", "Ζηλεύει η νύχτα", "Αμερικάνικα", "Αχ να σε δω" και "Φεύγω" αναμένεται να μας παρασύρει με τους δικούς του ιδιαίτερους ρυθμούς σε μία μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς. 

Στο μεταξύ, σας υπενθυμίζουμε πως για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε ακόμα και σήμερα να προμηθεύεστε νωρίτερα εισιτήρια, ώστε να γλιτώσετε την αναμονή στην ουρά, από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:
Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας
Φωτογραφείο Santorini Photo (κεντρική πλατεία φηρών)
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ και αντιστοιχεί και για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Να σημειωθεί πως το εισιτήριο δεν είναι ονομαστικό που σημαίνει πως μπορείτε να το μοιραστείτε με κάποιο φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο στην περίπτωση που οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε και τις τρεις ημέρες. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν στις 18:00.