Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τουρνουά Beach Volley 16-17 Αυγούστου

Τουρνουά Beach Volley Men Mixed με την υποστήριξη του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Αυγούστου στην παραλία του Καμαρίου. 




Στους αγώνες, που διοργανώνονται από τον Α.Ο Θήρας, τη μπύρα "Volcan" και την εταιρία "Volley Plus", δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 12 ετών, με την προϋπόθεση ότι είναι ερασιτέχνες και δεν συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ή δεν βρίσκονται στην πανελλήνια κατάταξη του τρέχοντος ή του προηγούμενου έτους. 
Για την δήλωσή σας στο τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέχρι μία μέρα πριν την έναρξή του στα τηλέφωνα 6972815154 (Βασίλης) και 6972872377 (Νίκος), ενώ οι αθλητές θα καταβάλλουν το ποσό των 5 ευρώ κατ' άτομο για τη συμμετοχή τους. 
Οι ομάδες θα είναι των δύο ατόμων και αναλόγως τις συμμετοχές θα χωριστούν σε ομίλους. Κάθε ματς θα κρίνεται στα δύο νικηφόρα σετ και οι νικητές του τουρνουά θα μοιραστούν μπάλες και καπέλα. 
Να σημειωθεί πως μέρος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί από πλευράς διοργανωτών θα δοθεί για την υποστήριξη των νεφροπαθών Σαντορίνης.