Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει ο Δήμος Θήρας μαζί με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά.


Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του άρχισαν από χθες τις επισκέψεις τους στα Δημοτικά και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Θήρας δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά. Φορτωμένοι με δώρα κι εκπλήξεις, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικους σκοπούς με τη συνοδεία ενός ακορντεόν και φτιάχνοντας εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές έφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων και το γέλιο στα πρόσωπα των παιδιών. 

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα ξεκινούν και οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις του χριστουγεννιάτικου έργου "Το Πνεύμα Των Χριστουγέννων", το οποίο βασίζεται στο αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς και είναι η πιο δημοφιλής παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία του θείου Σκρουτζ! 

Η σειρά των παραστάσεων έχει ως εξής: 

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 (18:00) - Πολιτιστική Αίθουσα Εμπορείου.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (18:00) - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου Μεσαριάς. 

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (10:00) - Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (18:00) - Χριστιανική Εστία Φηρών.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι από τις 17 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017 καθημερινά 12:00 - 21:00 θα λειτουργεί το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στον Κεντρικό Σταθμό των ΚΤΕΛ στα Φηρά, όπου θα περιλαμβάνει τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοπους, Άγιο Βασίλη, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.