Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

1η ημέρα εκδηλώσεων του Santorini Experience

Με τα… παιδιά μας να δίνουν το σήμα για την εκκίνηση ξεκίνησε σήμερα το τριήμερο εκδηλώσεων του Santorini Experience, που διοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, ο Δήμος Θήρας και ο όμιλος Active Media. 

Από νωρίς το πρωί δεκάδες μαθητές δημοτικού και γυμνασίου είχαν κατακλύσει το χώρο συνάντησης στην Περίσσα, περιμένοντας να πάρουν μέρος στον μαθητικό αγώνα τρεξίματος, ενώ το παρόν έδωσαν και αρκετοί γονείς που είχαν έρθει για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών. Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου και την Έπαρχο Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου να ηγούνται της ομάδας ξεκίνησε ο αγώνας ενός χιλιομέτρου, όπου οι μαθητές έτρεξαν τη διαδρομή δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ χάρη στην ευγενική προσφορά της Γεωθήρας μοιράστηκαν στα παιδιά νερά, χυμοί και κρουασάν.
Όσον αφορά στη συνέχεια των εκδηλώσεων, αύριο 2 Μαΐου 2015 στις 10:00 θα διεξαχθεί ο κολυμβητικός αγώνας 1,5 μιλίου (2,4 χλμ) από το Ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος του μονοπατιού Οίας – Φηρών με αφετηρία το κτήριο αφαλάτωσης στην Οία. 

*Περισσότερες φωτογραφίες απ' το Santorini Experience μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook