Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Κορυφώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ένα βήμα βρισκόμαστε πλέον πριν την… κορύφωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Θήρας μαζί με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης.

Χθες ολοκληρώθηκε η σειρά των τεσσάρων παραστάσεων σε Εμπορείο, Πύργο, Μεσαριά και Φηρά του παιδικού θεατρικού έργου «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου και θεατρική διασκευή Σοφίας Καζαντζιάν, ενώ σήμερα ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε και τα τελευταία σχολεία του Δήμου Θήρας, όπου μαζί με τα ξυλοπόδαρα ξωτικά μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά, τραγουδώντας τα κάλαντα υπό τη συνοδεία ακορντεόν.  

Από αύριο 17 Δεκεμβρίου 2016 ξεκινάει η λειτουργία του «χριστουγεννιάτικου χωριού» στον Κεντρικό Σταθμό των ΚΤΕΛ στα Φηρά και μία μέρα αργότερα στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί το πάρτι έναρξης του. Το «χριστουγεννιάτικο χωριό» θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2017 από τις 12:00 έως τις 21:00, περιλαμβάνοντας τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοπους, Άγιο Βασίλη, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους.