Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Εργασίες συντήρησης στο παρκέ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο  Θήρας. 
Το δάπεδο θα τριφτεί με ειδική μηχανή και στη συνέχεια θα στοκαριστεί τοπικά ώστε να καλυφθούν ρωγμές και χτυπήματα, ενώ θα αντικατασταθούν φθαρμένα μεμονωμένα κομμάτια δαπέδου εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομοχρωμία. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας του τριψίματος το δάπεδο θα προστατευθεί εκ νέου με αστάρι βερνικιού πολυουραιθανικής βάσης ενός συστατικού μετά την ωρίμανση του οποίου θα εφαρμοστεί η πρώτη στρώση του βερνικιού. Η γραμμογράφηση πάνω στο ξύλινο δάπεδο, θα γίνει σύμφωνα με τα πρότυπα σχέδια της Γ.Γ.Α. και τους κανονισμούς των αντίστοιχων διεθνών ομοσπονδιών. Σε ότι αφορά τους χρωματισμούς, θα τηρηθούν εκείνοι που καθορίζει ο γερμανικός κανονισμός DIN 18032 ή άλλοι χρωματισμοί, αποδεκτοί από τις αντίστοιχες κατά περίπτωση ελληνικές Ομοσπονδίες. 

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών του νησιού και ιδίως των σωματείων του Α.Ο Θήρας και της Α.Ε Σαντορίνης μετά από την τεράστια επιτυχία τους στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, θέτουμε ως προτεραιότητά μας την δημιουργία των ιδανικών συνθηκών προπόνησης και άθλησης, συμβάλλοντας έτσι με το δικό μας τρόπο ως αρωγοί στον αγώνα που δίνουν. Οι εργασίες θα διαρκέσουν 10 ημέρες και το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό έως τις 25 Ιουλίου 2016, ώστε να παραδοθεί ανανεωμένο κι έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.