Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

3ο Φεστιβάλ Στρογγύλη - Ημέρα 4η

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια της τέταρτης ημέρας του Φεστιβάλ Στρογγύλη σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με τη Μαριώ.

Γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, η Μαριώ δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια τη δική της μικρή ιστορία. Μια ιστορία που διηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο σε κάθε της εμφάνιση, τραγουδώντας όλα εκείνα τα ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια και όχι μόνο. Μαζί της σ' αυτό το γλέντι από καρδιάς θα βρίσκονται ο συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος, ο μαέστρος και πιανίστας Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ο Αντώνης Κουτελιέρης στην κιθάρα και ο Γιάννης Παππάς στο βιολί.

Η τιμή εισιτηρίου ανά ημέρα ανέρχεται στα 10€, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το ενιαίο εισιτήριο στη τιμή των 25€, με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Με την επίδειξη κάρτας πολυτέκνων ή απορίας το κόστος του ενιαίου εισιτηρίου είναι 10€.