Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινούν δύο προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως στα πλαίσια των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που προτίθεται να συμπεριλάβει στη φετινή του δράση, ξεκινούν οι εγγραφές στο πρόγραμμα "Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης" και στο πρόγραμμα "Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις".

Πρόκειται για δύο ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα που θα πραγματοποιούνται στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου και απευθύνονται ως επί το πλείστον σε γυναίκες, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά τμήμα θα είναι αυστηρά έως 30.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα "Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης" θα υπάρξει ένα πρωινό τμήμα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00 - 10:00 κι ένα απογευματινό τμήμα που θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη 17:30 - 18:30 και Σάββατο 12:30 - 13:30. 

Στο πρόγραμμα "Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις" θα υπάρξει ένα τμήμα και θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30 - 18:30. 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Πρέκα Μηνά, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος γυμναστής των προγραμμάτων στο τηλέφωνο 6972006222, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.